Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη



Αρχισαν τα όργανα.....
Σκάνδαλα, ρόζ ιστορίες, μυστικές υπηρεσίες। Εκεί κρύβεται το μυστικό.
Τελικά εκείνο το << έξω πάμε καλά >> δέν έχει πάψει να ισχύει.

Ενας υποψιασμένος πολίτης, όχι πρόβατο των ΜΜΕ, διακρίνει τις κινήσεις του Κώστα Καρανανλή και του Βλαντιμίρ Πούτιν για την διαμόρφωση μιάς νέας πραγματικότητας στη γειτονιά μας, στην Νότια Βαλκανική . Αγωγος Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, συμφωνία για αγορά απο την Ελλάδα των ρώσικων ΤΟΜΑ, αναβάθμιση των S-300 μερικά ....υποψιασμένα...βήματα . Δεν πεισθήκατε;

Συνεχίζω। Στα σκαριά είναι η ίδρυση τμήματος Σλάβικων σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Διδασκαλία (προαιρετικά απο το 2008) της Ρώσικης γλώσσας σε 5 γυμνάσια της χώρας μας και αύξησης του αριθμού των γυμνασίων στην συνέχεια। Δεν σας λέει τίποτα;
Πάμε παρακάτω.Για το έτος 2007 απονεμήθηκε σε 12 συνολικά ξένους πολίτες το << Μετάλλιο Πούσκιν >>, μια απο τις υψηλότερες ηθικές αμοιβές της Ρώσικης Ομοσπονδίας.
Οι 3 εξ αυτών Ελληνες. Ποιοί;
Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Καραμανλή και μυστικοσύμβουλος του πρωθυπουργού Πέτρος Μολυβιάτης, ο άνθρωπος που έδειξε στον Καραμανλή τον δρόμο για την αλλαγή στην πορεία της εξωτερικής μας πολιτικής.
Ο συγγραφέας και μεταφραστής της Ρώσικης λογοτεχνείας Μήτσος Αλεξανδρόπουλος και ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου ( κάτι μου λέει οτι θα προωθηθεί στον επόμενο ανασχηματισμό) πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής ελληνορωσικής φιλίας και απόφοιτος Ρώσικου πανεπιστημίου.
Τι είπατε ; 3 στους 12 ; Ναι !!
Συνεχίζω όμως, Σας λέει τίποτα ότι ο πρωθυπουργος μας έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας 3 φορές τα τελευταία 1,5-2 χρόνια . Τόσες φορές δεν έχει συναντηθεί το αντίστοιχο διάστημα με τους Ευρωπαίους εταίρους μας.
Σας υποψιάζει μήπως το τραγικό δυστύχημα με το Σινούκ κοντά στο Αγιο Ορος, ελικόπτερο με το οποίο θα μετέβαινε εκεί ο Πούτιν ,λίγες μέρες πρίν ,αν δεν είχε ακυρώσει εντελώς ξαφνικά την επισκεψή του ;
Γιατί του συνέστησαν οι μυστικές του υπηρεσίες εντελώς ξαφνικά να αναβάλει την επισκεψή του; Κάτι έμαθαν σίγουρα αλλά τι ; Ελα ντέ !!
Και γι` αυτούς που συνεχίζουν να είναι άπιστοι μην ξεχνάτε και το Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο και τις αφόρητες πιέσεις που δέχεται στην Κωνσταντινούπολη.Παίζει το ρόλο του και αυτό.Για σκεφτείτε ...
Αυτά ειναι μερικά απο τα σημάδια ότι κάτι γίνεται και αυτό φαίνεται ότι κάποιους ενοχλεί.
Αρχισαν λοιπόν τα όργανα ! Σκάνδαλα με ρυθμούς οπλοπολυβόλου.
Τελικός και αποκλειστικός στόχος τους η ανατροπή των σημερινών δεδομένων και ο πρωθυπουργός, κ`αυτό γιατι έχει πάρει επάνω του το συγκεκριμένο θέμα.
Θυμηθείτε με ! Στο επόμενο διάστημα ο στόχος τους θα είναι αυτός και όχι η οποιαδήποτε πολιτική της ΝΔ.
Οι γνωστές ξένες μυστικές υπηρεσίες ( τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια) θα ανοίγουν τα συρτάρια τους και θα προωθούν παρόμοια με τα τελευταία <<σκάνδαλα>>, ρόζ ιστορίες και τα συναφή , με παραλήπτες .....Ελληνες.
Ναι ! Δυστυχώς.
Αυτά μας μάραναν.Εδω ο κόσμος καίγεται και αυτοί .....ξεπουλιούνται.
Σύγχρονοι Εφιάλτες.
Ξεπουλιούνται στα ξένα συμφέροντα.
Εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια.
Ξέρετε οι γνωστοί νταβατζήδες του Μπαιρακτάρη και οι σχετικά καινούργιοι εκδότες με τις υψηλές κυκλοφορίες.
Γι`αυτό σας λέω...
Αρχισαν τα όργανα...
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ !!

4 σχόλια:

  1. συμφωνω απολυτα με οσα γραφονται στην συγκρκριμενη δημοσιευση.
    θιγονται θεματα επικαιροτητας που περνουν στα ψιλα γραμματα των μμε και προβαλονται κρισεις με ουσιαστικο περιεχομενο και αρκετα ερωτηματα .. για δυνατους λυτες.
    ειναι καιρος καποιοι απο το κυβερνων κομμα να ερμηνευσουν τα γεγονοτα καινα σταθουν απεναντι στα συμφεροντα που ταλανιζουν για ακομα μια φορα τον τοπο μας.
    ο πρωθυπουργος οντως εχει κανει ενα ανοιγμα προς τα βορεια παρακαμπτοντας αντιδρασεις φιλοαμερικανικων στελεχων της νδ.
    το που θα βγαλει αυτη η πολιτικη δεν ειμαι σε θεση να απαντησω.αρκουμαι στο γεγονος οτι περισσοτερα η χωρα κερδισε αυτα τα 2 χρονια απο τους ρωσους παρα εχασε.
    περιμενω περισσοτερα σχολια απο τον politis-gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι είναι ακριβώς τα πράγματα.
    Να τονίσω βέβαια οτι το να είσαιυπερασπιστής του δόγματος``Ανήκουμε εις την δύσιν`` που υπηρέτησες πιστά δίπλα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή επί χρόνια ,και να σε τιμά με παράσημο η άλλοτε αντίπαλος και μάλιστα από τον ίδιο τον Πούτιν ,ειναι για τον Πέτρο Μολυβιάτη η καλύτερη αναγνώριση για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον τόπο.Ο κ.Μολυβιάτης πάντα ήταν του μέτρου ,ποτέ δεν προκάλεσε και ήταν και είναι αποδεκτός και αγαπητός σ`όλους τους΄χώρους.Να`ναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα και θα επισημάνω και κάτι ακόμα, ...υποψιασμένο.. όπως λέει και ο politis-gr.
    Εδώ καίγονταν, και πρωτοκλασάτοι υπουργοί -και μάλιστα απο τους έχοντες σχέση με τον Ζαχόπουλο- γύριζαν εις τας Ευρώπας και το Αμέρικα, διασκεδάζοντας, και είχαν αφήσει τον Καραμανλή να βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά...
    Δεν είναι και λίγοι αυτοί που κοιτάνε μόνο την πάρτι τους..
    Ε, ας βάλει και καμιά φωνή ο Καραμανλής. Και ας πάρει σκούπα και φαράσι γιατί οι τελευταίες επιλογές του ...μαγειρίου .. αλλά και οι ίδιοι οι μάγειρες που του μαγείρεψαν προ ολίγων μηνών , είναι όλοι εξαφανισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σύσφιγξη των ελληνορωσικών σχέσεων δίδει τη δυνατότητα στην Αθήνα να αξιοποιήσει πρόσθετα «χαρτιά» στην εξωτερική της πολιτική.
    Μελλοντικά είμαστε έτοιμοι για έναν χρήσιμο διαμεσολαβητικό ρόλο σε περίπτωση κρίσης μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας, είτε σε ζητήματα ενέργειας είτε σε θέματα Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας.
    Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και εξισορροπητικές κινήσεις .
    Η Ελλάδα θα πρέπει να προβάλει την αξιόπιστη εικόνα της σαν σημαντικός περιφερειακός παράγοντας ικανός να παίζει σταθεροποιητικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή.
    Σίγουρα οι προσωπικές κινήσεις του Καραμανλή κάποιους έχουν ενοχλήσει.
    Ο χειρισμός της κατάστασης χρήζει μεγάλης προσοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή