Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Η σύμπραξη είναι πλέον ορατή και από ...τυφλούς !


Αυτό το τσουνάμι αναξιοπιστίας των ΜΜΕ που πλήττει την χώρα μας , με ψευδή δημοσιεύματα, κατασκευασμένα ρεπορτάζ και αναληθείς ειδήσεις, είναι πρωτόγνωρο .

Ουδέποτε στην ιστορία της δημοσιογραφίας δεν υπήρξαν τόσα πολλά (και συγκεντρωμένα σε ...μια χρονική στιγμή) ανυπόστατα , παραπλανητικά και απατηλά δημοσιεύματα και ειδήσεις.
Ουδέποτε δεν υπήρξαν τόσα πολλά λιβελογραφήματα, όσα την κιτρινισμένη εποχή που διάγουμε. Όλα αυτά σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ .

Μετά την αποκάλυψη τόσων ψευδών δημοσιευμάτων-ειδήσεων ( υπόθεση Ερντογάν, υπόθεση Ζακ Μπαρό, υπόθεση νήσου Ρω,υπόθεση αγωγών κλπ) έρχεται χθες μια ακόμα ΕΠΙΣΗΜΗ αποκάλυψη κατασκευασμένης είδησης.
Ο δικηγόρος του Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβ με επιστολή του απαντά στην επιστολή του ΠαΣοΚ ,που είχε ζητήσει ...τον λόγο από το πρώην μεγαλοστέλεχος της SIEMENS και πρώην επισκέπτη-χορηγό των γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη ,όπως άλλωστε επίσημα έχει καταθέσει ο κ. Τσουκάτος.

Υπενθυμίζω ότι η επιστολή του ΠαΣοΚ , όπως χαρακτηριστικά αναφέρετο σ` αυτή, εδράζετο «στη δέσμευση την οποία ανέλαβε ο ίδιος ο δικηγόρος του κ. Χριστοφοράκου με δήλωσή του προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, ότι εφόσον το ζητήσει η Νέα Δημοκρατία ο πελάτης του θα παραδώσει ακριβή στοιχεία για χρηματοδότησή της».

Η απαντητική ΕΠΙΣΗΜΗ επιστολή του Γερμανού δικηγόρου αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την παραπληροφόρηση και την χειραγώγηση που υφίσταται η κοινή γνώμη της χώρας μας.
Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στέφαν Κουρσάβ ότι ο κ. Ραγκούσης επικαλείται δήθεν δήλωση του και ότι ουδέποτε έχει δώσει στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» ή σε (αρχι)συντάκτες της ( ?) , σχετική συνέντευξη αυτού του περιεχομένου.

Μάλιστα αναφέρει ότι επειδή δεν διαθέτει γνώση της ελληνικής γλώσσας δεν είναι σε θέση να παρακολουθεί τις αναφορές του ελληνικού Τύπου και έτσι δεν μπορεί να αντικρούει ....εσφαλμένες αναφορές .

Εάν αυτό δεν είναι διεθνές «ξεσκέπασμα» και διεθνές ρεζίλεμα των ΜΜΕ της χώρας μας , τότε τι είναι; Βλέπεται την ίδια κιόλας ημέρα είχε φροντίσει η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ ,να αναπαραγάγει το κατασκευασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ».
Το υιοθέτησαν χωρίς ΚΑΜΙΑ διασταύρωση και το αναπαρήγαγαν κατά κόρον, προσθέτοντας μάλιστα διαφόρους πομπώδεις τίτλους ( «Αποκάλυψη Τώρα» «Ξεσκέπασμα» κλπ, απευθυνόμενοι - νόμιζαν - σε ..ιθαγενείς).

Είχε προηγηθεί το διεθνές «φτύσιμο» στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» από τον αξιωματούχου της ΕΕ Ζακ Μπαρό που είχε διαψεύσει και αυτός τα περί δήθεν συνεντεύξεως του , την οποία ...όλως τυχαίως (ΚΑΙ ΑΥΤΗ όπως και του Βήματος) επικαλείτο ΕΠΙΣΗΜΑ το ΠαΣοΚ και μέσω αυτής επιχειρούσε να ...ασκήσει πολιτική.

Βέβαια και καθώς το συνηθίζουν, ουδέποτε ζήτησαν συγνώμη ούτε οι εφημερίδες και τα άλλα ΜΜΕ για τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα-ειδήσεις, ούτε φυσικά και το ΠαΣοΚ για τα πολιτικά ατοπήματα του , να προσπαθεί να ασκήσει πολιτική μέσω αυτών των...μεθόδων.

Η πλήρης σύμπραξη του ΠαΣοΚ και των «νταβατζήδων» είναι πλέον ορατή και από ..τυφλούς.


ΥΓ. Το τίμημα τέτοιων συμπράξεων, το έχουμε πληρώσει κατά κόρον στο παρελθόν. ΑΥΤΟ το πάθημα ας μας γίνει ...μάθημα.

38 σχόλια:

  1. Και ποιά είναι τα ΜΜΕ που βοηθάνε τη ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 7.32
    Βλέπεις εσύ κάποια ΜΜΕ νταβατζήδων να υποστηρίζουν την ΝΔ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αντίθετο βλέπω. Τώρα που η ΝΔ θα γίνει αντιπολίτευση, χωρίς ένα ΜΜΕ δικό της θα γίνουμε
    Κούβα....
    Άτυχοι άνθρωποι στον πλανήτη είναι όσοι γεννήθηκαν στην Β.κορέα, στο Βιετνάμ , στη Σοβιετική Ένωση , στην Κούβα,στην Αλβανία, στην Ελλάδα μετά το 1980. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω το ΜΕΓΚΑ να υποστηρίζει τον Σουφλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την υποστήριζαν την ΝΔ όλα τα ΜΜΕ μέχρι πέρσυ τέτοιον καιρό, όταν αποκαλύφθηκαν τα τεράστια τερατουργήματα της με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό (όπως φάνηκε απο την εμφάνιση του στην ΔΕΘ) άρχισαν να της γυρνάνε την πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νταβατζίδες πολίτη αλλά μόνο εσύ τα γράφεις.Κοιμούνται οι άλλοι...

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ΅!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καραμανλής δέχεται ανελέητο πόλεμο από τα εγχώρια ΜΜΕ.Φαίνεται οι καναλάρχες-κατασκευαστές-επιχειρηματίες τα έχουν βρει με τον Γαπ.Τι να πω;Πάμε κατά διαόλου;Λίγο θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έγκλημα των εμπρησμών έχει την ταξική του διάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Afto pou me anisixei einai oti exoun pleon xasei tin axsiopistia tous ta MME...eite tora pou einai kivernisi i ND,eite an avrio ginei kivernisi to PASOK....Ki afto einai kati pou diskola th allaxsei sta matia mas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ πολίτη καλημέρα.Είναι περισσότερο από οφθαλμοφανές ότι νταβατζήδες και λαμόγια του παρασκηνίου που έμειναν -δυστυχώς- και σ' αυτά τα χρόνια της νέας διακυβερνήσεως στο απυρόβλητο (χωρίς να παραγνωρίζω την συμμαχία ΠΑΣΟΚ-νταβατζήδων για να ρίξουν τον βασικό μέτοχο, πράγμα που τελικά κατάφεραν), βυσσοδομούν για την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης, ώστε εκ των υστέρων να επωφεληθούν κι απ' την δεινή οικονομική κρίση...

    Η συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με το Μπόμπολα και το Λαμπράκη και τα άλλα λουλούδια της διαπλοκής, έχει βάθος δεκαετιών.Ας μη μας διαφεύγει.
    Μπροστά τους αντικρίζουν το Δ' ΚΠΣ ως νόστιμη αστακομακαρονάδα. Εκεί είναι το θέμα.
    Κτύπησαν πόρτες στην ΝΔ αλλά τις βρήκαν κλειστές(όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων).

    Αντίθετα οι συνεχείς επαφές του κ. Παπανδρέου (κάποιες από αυτές αποκαλύφθηκαν) με τους νταβατζήδες ( πάντα όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων) φαίνεται ότι τους έδωσαν τις διαβεβαιώσεις για το μεγάλο φαγοπότι του Δ' ΚΠΣ.
    Εύχομαι καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας μη ξεχνά ο Γιώργος Παπανδρέου ότι καμία κυβέρνηση σε βάθος χρόνου δεν ωφελήθηκε από τη στήριξη των ΜΜΕ και των νταβατζήδων.
    Κάποια στιγμή όταν θα έχουν ικανοποιήσει τις ορέξεις τους και θα έχουν ξεκινήσει για άλλες θα τον στύψουν σαν λεμονόκουπα.

    Πράγμα πολύ εύκολο για αυτούς εάν δούμε ότι μέσα σε 2-3 μήνες του είχαν παρουσιάσει τον ανύπαρκτο ΣΥΡΙΖΑ ως τον επόμενο μεγάλο πόλο του δικομματισμού και τον έκαναν να τρέχει.

    Αυτό ήταν τότε το μήνυμά τους.
    Γιωργάκη έλα να μας προσκυνήσεις.
    Και ο Γιωργάκης (όπως τον αποκαλούσαν τότε)...πήγε και τους προσκύνησε.
    Γνωστά τα ραντεβού με Μπόμπολα, Λαμπράκη, Λάτση και τα άλλα παιδιά.

    Αντίθετα τον Καραμανλή όσο και εάν τον έχουν πολεμήσει αυτός αντέχει.
    Θεωρώ ότι κανένας πολιτικός της μεταπολίτευσης δεν έχει κτυπηθεί τόσο πολύ από τα οργανωμένα συμφέροντα και από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ.

    Ως πότε όμως;..... Εκεί ακριβώς βασίζονται και οι νταβατζήδες!

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημήτρης Κοντολέων26 Αυγούστου 2009 στις 12:14 μ.μ.

    Να κάνω μια πρόταση. Ας ξεκινήσουμε σιγά-σιγά ένα κίνημα από την μπλοκόσφαιρα , χωρίς πολιτικές παρωπίδες με σκοπό ένας γνήσιο ανοικτό διάλογο , μια διαβούλευση μεταξύ και των πολιτικών κομμάτων και των πολιτών και των δημοσιογράφων, με θέμα το ρόλο και το περιεχόμενο των δελτίων ειδήσεων και γενικά των ΜΜΕ.
    Ξέρω ότι είναι δύσκολο . Όχι όμως ανεφάρμοστο !

    Δημήτρης Κοντολέων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα από τα πιο βρώμικα σχέδια της μεταπολίτευσης βρίσκεται σε εξέλιξη.
    Οι πυρκαγιές της ΒΑ Αττικής, είναι ένα μέρος αυτού του σχεδίου.
    Μια αμερικάνικη εταιρία απ αυτές που διαχειρίζονται κρίσεις (αφού πρώτα τις έχει προκαλέσει!) έχει στείλει ήδη στελέχη της τα οποία διαμένουν σε πολυτελές ξενοδοχείου του κέντρου της Αθήνας.
    Την εταιρία πλήρωσαν συγκεκριμένοι νταβατζήδες και αποστολή της είναι η άνοδος του Γ. Παπανδρέου στην εξουσία , πάση θυσία.
    Το σενάριο είναι είναι απλό και έχει δύο πρωταγωνιστές-μαριονέτες, τους Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη.
    Η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ και η άνοδος του στην εξουσία είναι μονόδρομος για τους νταβατζήδες, γιατί βλέπουν την αδιαλλαξία του Κωστα Καραμανλή να συναλλαγεί ή συναγελαστεί μαζί τους.
    Αντίθετα ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ήδη αφομοιωθεί από το σύστημά τους και έχει "εγκατασταθεί" στην αγέλη τους.
    Το παρόν άρθρο νομίζω ότι αυτό αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο!

    Πορτοκάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12.29
    Σκουπίσου, σκουπίσου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε 12:14
    Δημήτρη Κοντολέων
    Είναι πολλά τα λεφτά στα ΜΜΕ.
    Αν ήταν μόνο η διαφήμιση θα υπήρχαν δύο τουλάχιστον δεξιά κανάλια.
    Αλλά βλέπεις η γραμμή είναι να παίζουν αντίθετα, από ό,τι παίζει όλη η Ευρώπη.
    Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η κεντροδεξιά ,η δεξιά (Καρατζαφέρης) και η ακροδεξιά αποτελούν ποσοστό γύρω στο 48%-50%. Λογικό θα ήταν να υπάρχουν δύο δεξιά κανάλια μεγάλης εμβέλειας.
    Τα λεφτά προέρχονται από άλλες δραστηριότητες,
    και ο σκοπός τους είναι να συντηρούν ένα άναρχο σύστημα μαζί με την αριστερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Σουφλιάς τι ρόλο παίζει ρε παιδιά. Πριν λίγες ημέρες ήταν σε γεύμα με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Αλέκο Παπαδόπουλο και τον διευθυντή του βήματος Καρακούση.
    Θάβει τον Καραμανλή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγνώμη εδώ μέσα επειδή υπάρχει αυστηρότατο moderation απο τον Πολίτη εμφανίζει όλα τα μυνήματα ή μονάχα αυτά που υμνούν τον Καραμανλή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ανώνυμο12.39
    Δεν με πιστεύεις φίλε? Τα θεωρείς αστειότητες και μυθεύματα ή γεγονότα υπαρκτά?

    Πορτοκάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πορτοκάλης

    Άν είσαι απολύτως ευχαριστημένος με την πολιτική του αρχηγού σου στην οικονομία, την εξωτερική πολιτική, το δημόσιο χρέος, τους φόρους, την ακρίβεια, την διαφάνεια στα σκάνδαλα, την λειτουργία του κυβερνητικού μηχανισμού σε περίπτωση ανάγκης, την ασφάλεια, την τάξη, την μεταναστευτική πολιτική τί να πώ έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου.

    Ο Καραμανλής είναι ο μεγάλος εχθρός των νταβατζήδων που πρέπει να πέσει οπωσδήποτε.
    Εκτός και άν είσαι πουθενά βολεμένος με μισθό 5000 ευρώ τον μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ ....Ανώνυμο 12.57
    Οποιοδήποτε σχόλιο αγαπητέ δεν προσβάλει ή συκοφαντεί,δεν είναι ποινικά κολάσιμο, δεν υπάγεται σε μηχανισμούς trolling και είναι εντός του θέματος της ανάρτησης,είναι καλοδεχούμενο.

    Μια ματιά στα σχόλια των αναρτήσεων(όλων των προηγούμενων ημερών) που υπάρχουν στην κεντρική σελίδα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

    Μάλλον λοιπόν και το δικό σου σχόλιο έχει πέσει είτε "θύμα βιασύνης" , είτε ....σκοπιμότητος.
    Όπως και να έχει Σ` ευχαριστώ για την επίσκεψη!
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ...tin proti mera tis pirkagias,,,to mega...apedide to megethos sti fotia,,,,,,den eihe pari akoma grami,,,,,,apo kiriaki pou pire grami...ke kyriws deytera.......itan emfanis pleon i grami pou ihe parei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για σκεφτειτε αυτη η ιστορια με την Ελευθεροτυπια και το Βημα,να ειχε πρωταγωνιστη τη ΝΔ και οχι το ΠΑΣΟΚ.Επι μερες θα μας επαιρναν τ αυτια τα ελεγχομενα αλλα και κατευθυνομενα,πλεον ολοφανερο, media.Ας συνεχισουμε να κοιμομαστε και ας αφησουμε το Γιωργακη και την παρεα του να διαυθεντευσουν το μελλον των παιδιων μας.Ειμαστε αξιολυπητοι σαν λαος.Αντιδραση μηδεν η μαλλον αντιδραση απο του κανα-πεως. Μανωλης απο Παγκρατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο πρωθυπουργός πληρώνει σήμερα την στρατηγική του της ηπιότητος, της ομαλότητος στην πολιτική ζωή και της... αμνήστευσης των προηγηθέντων σκανδάλων και των αυτουργών τους.

    Αυτή η στρατηγική όχι μονάχα ενίσχυσε την απληστία των 'εθνικών προμηθευτών' αλλά εξώθησε και ορισμένους εκ των διεφθαρμένων της ΝΔ να εκτραπούν της τροχιάς των...

    Πλέον ένας είναι ο δρόμος για τον πρωθυπουργό: Να λάβει άμεσες πρωτοβουλίες αποκάλυψης κι εξουδετέρωσης του θλιβερού παρασκηνίου πριν κινδυνεύσουμε με... οδυνηρή παλινδρόμηση στα προγενέστερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι εκλογές θα γίνουν το πολύ μέχρι τον Μάρτιο του 2010 μέχρι τότε έχουμε 7 μήνες καιρό προλαβαίνουμε να αλλάξουμε τον Καραμανλή απο την ηγεσία της ΝΔ.
    Μιχάλης Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμπληρώνω δια την αποκατάσταση.
    ....Και να βάλουμε αυτούς που θέλουμε . Έτσι σκέφτονται οι νταβατζήδες.
    Αλλά κούνια που τους κούναγε....! Θα βρουν τον λαό μπροστά τους.
    Ήδη με όλα αυτά που βλέπει και ακούει ο λαός από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ είναι εξαγριωμένος εναντίον τους.....
    Μιχάλης Λ. (προς αποκατάσταση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ....i alithia gia tin fotia akoustike tis protes 2 meres sto mega:,,,i poli isxiroi anemoi..........meta...epese i grami,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αναρωτιέμαι φίλε πολίτη που βλέπεις ότι η σύμπραξη είναι ορατή (και μάλιστα από τυφλούς) Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται, και εσύ μας λες ότι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ βλέπει την σύμπραξη!

    Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν το blog σου είναι απλά μια εκτόνωση για τους νεοδημοκράτες, ένα μέρος στο οποίο μαζευόμαστε ως γερόντια σε καφενείο, διαβάζουμε και σχολιάζουμε τα άρθρα σου και λέμε "αχ, ευτυχώς, έτσι είναι, υπάρχουν και άλλοι που το βλέπουν σαν εμάς, υπάρχουν και άλλοι που καταλαβαίνουν..." Ναι... ΚΑΙ????

    Καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις την επιρροή σου για να πείσεις το γραφείο τύπου της ΝΔ να επικοινωνεί την αλήθεια. Εν ανάγκη ας προσλάβουν image makers. Δεν μπορώ να αποδεχτώ οτι τα λαμόγια θα ανέβουν στην εξουσία ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ το λαό!!! Γιατί η δικαιοσύνη πρέπει να προστατέψει τον κόσμο από την παραπληροφόρηση, ή μάλλον την κατευθυνόμενη πληροφόρηση. Γιατί ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΕ είτε όχι, ο λαός μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ μνήμη. Έτσι τον έμαθαν. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Και τότε θα έχουμε μέλλον.

    Πες λοιπόν στον ΚΚ να αφήσει την ήπια τακτική και να βγει στην αντεπίθεση. Απλά τα πράγματα. Όσο σιωπά, φαίνεται ένοχος. Μην ξεχνάς το ρητό για την γυναίκα του καίσαρα που δεν αρκεί να είναι τίμια.

    Ένας φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για ποιούς νταβατζίδες μιλάτε; Για αυτούς του Μπαιρακτάρη; Κάποιος από αυτούς διπλασίασε τα διόδια στα Τέμπη και δεν άνοιξε μύτη. Και αν δεν κάνω λάθος κυβέρνηση ΝΔ και Καραμανλή έχουμε και όχι ΠΑΣΟΚ. Αν υπάρχουν ονόματα πεστε τα. Έχετε δει συνέτευξη του Παπανδρέου στο βήμα; Έχετε δει τον εκφραστή του Λαμπράκη τον Πρετετνέρη να υποστηρίζει τον Παπανδρέου; Το αντίθετο. Πάντως εγώ θα περίμενα από κάποιους όταν τους φταίει ο Γάιδαρος να μη χτυπάνε το Σαμάρι. Δηλαδή να παραδεχτούνε ότι ποντάραν σε "κουστό άλογο" και αυτό στη διαδρομή έπεσε από το φορτίο. Τον Παπανδρέου θα τον αξιολογήσουμε και αυτόν αλλά δεν είναι πρέπον να κάνουμε τους προφήτες για να δικαιολογούμε την άτυχη επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μετά έπεσε η γραμμή ότι ο Παυλόπουλος περί άλλων ετύρβαζε εν μέσω καταστροφής και ο Μαρκογιαννάκης κατέστρεφε ,επειδή έτσι του κάπνισε, τον άριστο επιχειρησιακό σχεδιασμό Σουφλιά. Α ρε Μπομπολιστάν που σας χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είναι απόλυτη ανάγκη να καταλάβουν ολοι οι πολίτες οτι καποιες αντιδημοκρατικές συνιστώσες της κοινωνίας (ΜΜΕ της διαπλοκής διευθαρμένοι δημοσιογράφοι)εχουν αλλιώσει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργία της δημοκρατίας.
    Η χώρα δεν εχει μέλλον ουτε με ΠΑΣΟΚ ούτε με ΝΔ.
    Οι πολιτικοί είναι αδύναμοι μπροστά στην αδυσώπητη δυναμη της ΜΑΦΙΑΣ των επιχειρηματιών και των ΜΜΕ.
    Η ιδεολογική μαχη δεξιας και αριστεράς (τροφη της δημοκρατίας) ειναι για γελια μπροστα στα τσουναμι των συμφερόντων της παρασιτικής επιχειρηματικότητας.
    Η πατριδα εχει ανάγκη απο ενα "πολυτεχνείο" που θα ανατρεψει τους κονδυλοφόρους συνταγματάρχες.
    Πρέπει να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε τον αληθινο εχθρό της προόδου τηςχωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάποιος ανέφερε παραπάνω ότι "Θα δοκιμαστεί ο Παπανδρέου".

    Έχει ήδη δοκιμαστεί από το 1981 που εκλέγεται συνεχώς Βουλευτής και έχει κριθεί ελλιπής και διαπλεκόμενος με διεφθαρμένα συμφέροντα, βλ΄. Σι Φορ Άι, συμμετοχή σε αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ που αφορούν Ζήμενς, ΜΑΝ και τις λοιπές μιζοδουλειές όπως τα Πάτριοτ, Χακ αλλά και τις συμβάσεις του ΟΣΕ και τις τραγικές συμβάσεις με τα δεκάδες θύματα των περίφημων Ιταλικών ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ.

    Πέρα βέβαια από την εξωτερική πολιτική, του Βαλλιανάτους και τους Ρόντους, τις σχέσεις συγγενικών προσώπων με πρώην διεφθαρμένους πράκτορες της ΣΙΑ και φυσικά τη συμμετοχή σε κυβερνήσεις στον οποίον τη θητεία έγιναν πλείστα και μύρια όσα.

    Και βεβαίως ουδείς ξεχνά τους Πακιστανούς που ψήφιζαν υπέρ ΓΑπ για να μη βγεί ο Βενιζέλος, τη στήριξη στο σχέδιο Ανάν, την εμπλοκή στο σκάνδαλο Κοσκωτά μέσω της "Ένωσης Νέων Επιχειρηματιών Ελλάδας" και την πλήρη διαβρωση του ΥΠΕΞ επί θητείας του από το Ουράνιο Τόξο, την επιτροπή του Ελσίνκι και τις δεκάδες άλλες ΜΚΟ που ρουφούσαν τεράστια ποσά άνευ έργου-κοινώς παντελόνιασμα.

    Και αυτά είναι μόνο για αρχή.


    Αυτός λοιπον δεν δοκιμάστηκε?


    Μάλλον πρέπει εκεί στην Ιπποκράτους να κάνετε εντατικά φροντιστήρια προτού αρχίζεται να γράφεται σε πληκτρολόγια.

    Ελπιζω μετά τη φασαρία που έγινε να σας πληρώνουν κιόλας και να σας ασφαλίζουν. Είναι κρίμα τόση ευφυία και ζήλος να μην ανταμοίβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πλέον αυτή η ανίερη συμμαχία Νταβατζήδων-Προεδρικού ΠΑΣΟΚ , βγάζει ...μάτια !!
    Και σίγουρα ακόμα και οι τυφλοί κομματικά το αντιλαμβάνονται πλέον.

    Όμως το όλον ΠΑΣΟΚ θα αντιδράσει. Περιμένετε και θα δείτε τι περιμένει τους συμπράττοντες με τους νταβατζήδες στις επικείμενες εκλογές.
    Ας μην ξεχνάμε ότι ο κ. Παπανδρέου εάν χάσει αυτές τις εκλογές αποχερετά το κόμμα.
    Αυτό από μόνο του θα πρέπει να λέει πολλά και σε πολλούς!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λαμβάνω την μη απάντησή σου σαν ένδειξη ότι θα αλλάξει αυτή η τακτική.

    Ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @8:43 μμ
    Καλά κρασιά. Τί να σου κάνω που σε αυτό το blog επικρατεί επιλεκτική λογοκρισία. Γιατί ρε φίλε θεωρείς ότι όποιοε έχει διαφορετική άποψη από σένα είναι υπάλληλος της Ιπποκράτους; Εσύ είσαι υπάλληλος της Ρηγίλλης; Αρα το blog αυτό είναι πεδίο αντιπαραθέσεων Αντώναρου και Παπακωσταντίνου; Αυτές τις απόψεις τις θυμάμαι πολύ καλά. Είναι οι ίδιες απόψεις των πασόκων όταν έφευγαν, όταν ο λαός τους έστελνε στην αντιπολίτευση. Και για να πούμε την αλήθεια η αντιπολίτευση είναι αυτή που ταιριάζει θεσμικά στη ΝΔ. Κάνει καλλίτερη δουλειά εκεί. Γιατί στη κυβέρνηση τα έκανε ρόιδο. Ε!! Και μετά από είκοσι χρόνια θα δούμε θα το ξανασυζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ!ΟΤΑΝ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ.....ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ,ΔΥΣΧΕΡΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ.

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ....ΜΠΡΑΒΟ..

    ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2003 50 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κύριοι, τα ανυπόληπτα ΜΜΕ γι΄αυτό δεν θέλουν τον Βενιζέλο. Γιατί είναι τουλάχιστον πολιτικός! Αυτό που θέλουν είναι να μπεί ο Γιωργάκης στην εξουσία κι επειδή ο άνθρωπος (ευγενέστατος μεν, καλός αλλά δεν τον νοιάζει τίποτα σ΄αυτό το κράτος-πιστεύω ούτε το χωνεύει)δεν ενδιαφέρεται, θα διοικούν αυτοί, δηλ. το εκδοτοκατεστημένο και οι ντιρεκτίβες των ΗΠΑ. Δηλ. το ΥΠΕΞ με αμερικανικό προσωπικό (ΣΣ θυμάστε τί είχε πεί ο Πάγκαλος για τον Γιωργάκη όταν ήταν ΥΠΕΞ: Οτι στο Υπουργείο του ομιλείται μόνον η αγγλική γλώσσα!)΄Ετσι βλέπουμε τον ... ΓΑΠ να κάνει τον σταυρό του και να προσκυνά εικόνες, ενώ γνωρίζει τί θα συμβεί στην Ορθοδοξία αν έρθει στην εξουσία.

    Ομως εσείς του "προεδρικού" ΠΑΣΟΚ προσέξτε το άλλο το "έντιμο" ΠΑΣΟΚ . Μήπως την πάθετε όπως ο Εβερτ από τον Μητσοτάκη (αυτήκοος μάρτυς ήμουν όταν στην Αραβαντινού άνοιγαν σαμπάνιες το βράδυ που ο ΄Εβερτ έχασε τις εκλογές). Εκτός κι αν είναι πολλά τα λεφτά κουμπάρε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιωργάκη,

    Πρόσεξε κι εμάς τους πασόκους της γενιάς του Ανδρέα μήπως και πάψεις να ονειρεύεσαι εξουσίες....Ο νοών νοείτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή