Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο πολιτικός πειρατής Καρατζαφέρης




Η κατάσταση ανεξέλεγκτου εκνευρισμού, η ψυχική και πολιτική σύγχυση και ο πανικός που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη είναι εμφανή, μετά τις αποκαλύψεις όσον αφορά στις συμπεριφορές και στον τρόπο που πολιτεύεται το κόμμα του.

Ο ΛΑΟΣ πολιτεύεται με μια «σημαία ευκαιρίας» και πλέει πολιτικά ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος. Χωρίς πορεία. Δίχως σαφές λιμάνι προορισμού.

Τη μια εμφανίζεται ως κήρυκας του Μνημονίου και πλειοδοτεί υπέρ του ΔΝΤ ( πριν μάλιστα η κυβέρνηση προσφύγει σ’ αυτό).

Στην πορεία, όταν ο καιρός δείχνει να χαλάει, συμπλέει με το σκάφος του ΠΑΣΟΚ, λειτουργώντας ως συνοδευτικό πλοίο βοηθείας.

Όταν όμως ο καιρός ανταριάζει πραγματικά και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μόνο 2 στους 10 πολίτες συμφωνούν με το Μνημόνιο , τότε εμφανίζεται ως …πολιτικός πειρατής και σπεύδει να κατηγορεί την κυβέρνηση και την πολιτική του Μνημονίου, που ο ίδιος προλόγιζε και κατόπιν υπέγραφε.

Αντι να ψάξει για λιμάνι υπήνεμο προκειμένου να σώσει το πλήρωμα του , ο πολιτικός πειρατής Καρατζαφέρης βγαίνει στην ανταριασμένη ανοιχτή θάλασσα προς αναζήτηση νέας λείας.

Αν το πειρατικό δεν τσακιστεί από τον καιρό και βουλιάξει, τότε θα έρθει αντιμέτωπο με μεγάλα πλοία , αφου μοναχά αυτά ταξιδεύουν στις ανταριασμένες θάλασσες.

Και τότε το πειρατικό, το τσούρμο και ο πειρατής Καρατζαφέρης, θα αποτελέσουν παρελθόν….